Kreiraj životopis i impresioniraj poslodavca!

your first cv CVcartoonNemaš dovoljno radnog iskustva i ne znaš kako napisati životopis? Želiš saznati što sve sadrži kvalitetno napisan životopis i molba za posao? Prijavi se na besplatnu radionicu „Kreiraj svoj životopis i molbu za posao“, podijeli svoja iskustva i bez brige se priključi na tržište rada!

Lokalni Info centar za mlade Zadar u suradnji s CISOK centrom Zadar organizira radionicu „Kreiraj svoj životopis i molbu za posao“ .

Radionica će se održati u ponedjeljak, 16. veljače s početkom u 16 sati u prostorijama CISOK centra Zadar (Polačišće 3, Zadar, preko puta robnog centra Relja).

Ciljana skupina ove radionice su mladi do 30 godina, a radionica sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela.

Polaznici imaju priliku kreirati svoj prvi životopis i molbu za posao ili doraditi postojeći životopis, čuti mnoge savjete vezane za pisanje životopisa te podijeliti svoja iskustva u traženju posla!

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen te je potrebno izvršiti prijavu u lokalnom Info centru za mlade (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  023/315-673, osobni dolazak u Info centar - Trg Petra Zoranića 1) ili CISOK centru (023/311-949,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Prijava treba sadržavati osobne podatke: ime i prezime, godina rođenja, zanimanje, e-mail i broj telefona. Prijave traju do petka, 13. veljače 2015.

cisok                                                                             ICZMZ 50dpi G T png mala