Kako do zapošljavanja u inozemstvu?

 

Tražite posao negdje van Hrvatske ili pak želite podijeliti svoja iskustva s radom u inozemstvu? Mislite li da je Irska obećana zemlja?

Lokalni Info centar za mlade Zadar organizira okrugli stol pod nazivom Kako do zapošljavanja u inozemstvu? Okrugli stol će se održati u ponedjeljak, 8. lipnja 2015., s početkom u 18.30 sati u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača).

Weathering the Storm of Job Burnout 1 CS obzirom na trenutni trend migracija i potražnje posla u Irskoj, naglasak ovoga okrugloga stola biti će upravo na ovoj zemlji. Na okruglom stolu gostuju mladi koji će podijeliti svoja vlastita iskustva rada u Irskoj, te EURES asistentica u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Loreta Stipčević, koja će predstaviti EURES portal (The European Job Mobility Portal).

Pozivamo sve zainteresirane, ponajprije mlade, koji žele znati više o zapošljavanju izvan granica Hrvatske, ili pak žele podijeliti svoja iskustva o radu u inozemstvu, da dođu u ponedjeljak u Info centar za mlade Zadar!

 

Radujemo se Vašemu dolasku!