Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru organiziraju već četvrtu godinu zaredom manifestaciju „Dani dobrih veza“ u osnovnim i srednjim školama grada Zadra i Zadarske županije.

Cilj manifestacije je potaknuti nenasilno rješavanja sukoba i razvijanje asertivnosti u komunikaciji, prevencija nasilja u mladenačkim vezama i zaštita mentalnog zdravlja mladih.

Cikluse radionica izvode studenti sa Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru pod vodstvom mentorice doc.dr. Marine Nekić:

  • Radionica „Kako biti odrasla osoba u ljubavnoj vezi?“
  • Radionica „Jesam li u toksičnoj vezi?“
  • Radionica „Kako se zauzeti za sebe u bliskim odnosima?“
  • Radionica „Zašto prekid boli i kako ga preboljeti?"
  • Radionica "Prihvaćanje različitosti"

„Dani dobrih veza“ u srednjim školama! 2019

Od travnja i kroz mjesec svibanj planira se provesti sveukupno 20 radionica u Gimnaziji Franje Petrića, Medicinskoj školi Ante Kuzmanića, Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar i Osnovnoj školi Šime Budinić.

 „Dani dobrih veza“ u srednjim školama! 2019

Radionice se provode kroz projekt “Prevencija suvremenih ovisnosti i nasilja među djecom i mladima“ uz podršku Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Zadra te kroz projekt „Izvannastavni i izvanškoski program“ Udruge CINAZ uz podršku Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije.

Ovim putem Udruga CINAZ poziva sve škole zainteresirane za suradnju i održavanjem sličnih izvannastavnih aktivnosti da se jave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te se ovom prilikom zahvaljuje svim školama i Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji.