Informirajte se o mogućnostima stjecanja radnog iskustva u SAD-u i obrazovanja u inozemstvu

U sklopu “Time to Move” kampanje, Udruga CINAZ i agencija Integral Edukacijski Programi organiziraju informativne prezentacije i konzultacije na kojima će mladima predstaviti mogućnosti obrazovanja u inozemstvu, američki program kulturne razmjene “Work and Travel USA” te “Internship USA”. Informativna prezentacija o programima “Work and Travel USA” i “Internship USA” održat će se u četvrtak, 21.10. u 13 sati na Sveučilištu u Zadru, Odjel za psihologiju, a informativna prezentacija o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu u Srednjoj školi Biograd namijenjena učenicima dva četvrta razreda u petak, 22.10. od 11.10 do 12.35.

Tijekom ova dana, 21.10. i 22.10.  u prostorijama Udruge CINAZ (Andrije Medulića 2, 2.kat, iznad blagajne Obale i lučice) održat će se i individualno savjetovanje za sve zainteresirane za ove programe u vremenskom periodu od 14:00 do 16:30h. Sudjelovanje na informativnim konzultacijama s obrazovnim savjetnicima u potpunosti je besplatno, a registracija je moguća na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3BBeygi

1. "Work and Travel USA" i "Internship USA" konzultacije s obrazovnim savjetnikom:

  • četvrtak, 21.10. od 14:00 do 16:30, udruga CINAZ

Work and Travel USA program idealna je prilika za odlazak u SAD, upoznavanje nove kulture, stvaranje široke mreže međunarodnih poznanstava i radnih vještina, usavršavanje jezika, ali i prilika za impresivnu ljetnu zaradu koja omogućuje putovanje na sve američke destinacije iz snova.

Internship USA prilika je za 14 mjeseci u SAD-u i relevantno radno iskustvo u području karijernog interesa odmah nakon završenog visokog obrazovanja.

2. Sve o studiju u inozemstvu konzultacije s obrazovnim savjetnikom:

  • petak, 21.10. od 14:00 do 16:30, udruga CINAZ

Na konzultacijama možete saznati sve o najboljim obrazovnim sustavima u Europi, cijenjenim sveučilištima i inovativnim studijskim programima. Također, kroz predstavljanje uvjeta za upis te financijskog aspekta studiranja u inozemstvu, školarina, stipendija te troškova života i smještaja, moći će uvidjeti kako obrazovanje na najboljim europskim sveučilištima nije nedostižno!

 

Time to Move kampanja posvećena međunarodnim prilikama za mlade

Tijekom listopada, u sklopu “Time to Move” kampanje koju provodi Eurodesk, organiziraju se brojne online i fizičke aktivnosti za mlade koji imaju priliku razgovarati sa stručnjacima te saznati sve informacije o obrazovnim ili karijernim prilikama u inozemstvu.

Studij u inozemstvu? Kulturna razmjena Work and Travel USA? Relevantno radno iskustvo u Americi? Studentska razmjena ili volontiranje u inozemstvu? Samo su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor u sklopu informativnih sadržaja “Time to Move” kampanje koju obilježava udruga CINAZ kao Eurodesk multiplikator. Više informacija o kampanji možete doznati na: www.timetomove.eurodesk.eu