Iskoristite sve prednosti najpoznatije internetske tražilice!

 

plakat google 01

Želite saznati kako objediniti više e-mailova u jedan e-mail račun, ili se pak želite zabaviti i iz udobnog kauča posjetiti mjesta na kojima nikada niste bili? Prijavite se na besplatnu radionicu „Prednosti Google-a i Gmaila“!

Lokalni Info centar za mlade Zadar organizira radionicu „Prednosti Google-a i Gmaila“. Radionica se održava u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Zadar),  u četvrtak i petak, 26. i 27. veljače s početkom u 18 sati.

Google je najpoznatija i najčešće korištena tražilica u povijesti. Larry Page, suosnivač i glavni izvršni direktor, jednom je opisao Google kao "savršenu tražilicu", nešto što "točno razumije što mislite i što vam vraća točno ono što želite". Od tada je Google postao usluga koja pruža i druge proizvode osim pretraživanja, no duh onoga što je rekao ostaje. Tvrtka Google je globalni lider kada su u pitanju online servisi za osobnu i poslovnu upotrebu, a misija tvrtke Google je organizirati informacije u svijetu i učiniti ih univerzalno dostupnima i korisnima.

Na radionici „Prednosti Google-a i Gmaila“možete doznati koje su sve prednosti internetske tražilice i kako lakše rukovati Googleom i njegovim najznačajnijim aplikacijama i servisima, te sve o prednostima Gmail-a, servisa za prijem i slanje elektronske pošte.

Prijave (zbog ograničenog prostora) možete izvršiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefona: 023/315-673, ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar. Prijava treba sadržavati osobne podatke: ime i prezime, godinu rođenja, e-mail i broj telefona. Na radionicu sudionici po želji mogu donijeti i vlastiti laptop.