Što je to urbano vrtlarstvo?

 

Lokalni Info centar za mlade Zadar u suradnji sa udrugom „Eko-Zadar“, udrugom za očuvanje bioraznolikosti „Aurelia“ te ostalim suradnicima organizira predavanje i tribinu „Što je to urbano vrtlarstvo?“. Predavanje se održava u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Zadar),  u četvrtak 19. ožujka 2015. s početkom u 18.30 sati.

Ciljevi ovog predavanja i tribine je informirati sve zainteresirane mlade o tome što je urbano vrtlarstvo; što je sve potrebno da bi se bavilo urbanim vrtom, zašto su nam potrebni urbani vrtovi, što je kompostiranje, kako podržati urbano vrtlarstvo itd. Na predavanju uz raspravu mladi imaju priliku čuti brojne savjete za uzgoj vlastitog urbanog vrta, saznati više o projektima urbanog vrtlarstva koji su uspješno provedeni na području grada Zadra i još mnogo toga.

Kako imati svoju malu zelenu oazu – urbani vrt na balkonu, prozoru, lođi, krovu ili zatvorenom prostoru, saznajte u četvrtak na besplatnom predavanju u Info centru za mlade Zadar!

Prijave (zbog ograničenog prostora) možete izvršiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefona: 023/315-673, ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar. 

a3 urbano vrtlarstvo 01