O volontiranju, Europskom danu informiranja mladih i likovnim radionicama!

 

Buđenjem proljeća budimo kreativnost, ali i javnost! Lokalni info centar za mlade Zadar u travnju najavljuje tribinu o volontiranju među mladima koja će promovirati važnost volontiranja u Domu za odgoj djece i mladeži Zadar, javnu akciju na Europski dan informiranja mladih i likovne radionice pod nazivom "Probudi kreativnost u sebi".

 

Tribina: Volontiranje među mladima – Svačiji Dom!

Lokalni Info centar za  vas poziva na tribinu pod nazivom: Volontiranje među mladima - Svačiji Dom! koja će se održati u ponedjeljak, 13.4.2015. u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar (Stjepana Radića 11b) s početkom u 18:00 sati. Tribina se odvija kao jedna od aktivnosti u sklopu obilježavanja Tjedna jednakosti (13.-17.4.2015.), projekta udruge CINAZ "U znak jednakosti" s ciljem socijalnog uključivanja mladih iz alternativne skrbi i promicanjem antidiskriminacije. Tribina će promovirati rad Doma za odgoj djece i mladeži Zadar i važnost volontiranja mladih u Domu kako bi se razbile predrasude o mladim štićenicima iz Doma u lokalnoj zajednici. Svi zainteresirani posjetitelji će ovom prilikom dobiti sve potrebne informacije vezane uz volontiranje u Domu, uz podršku kordinatora volontera  iz Doma i Volonterskog centra Zadar. Više o tome ovdje.

 

Obilježavanje Europskog dana informiranja mladih!

Info centar za mlade Zadar želi informirati mlade o svome radu! U sklopu obilježavanja Europskog dana informiranja mladih, 17.4.2015., Info centar za mlade Zadar želi informirati mlade o svojim aktivnostima, te o Europskoj uniji i mogućnostima za mlade koje se pružaju! Za tu priliku radimo javnu akciju dijeljenja letaka Info centra svim zainteresiranima, a u udruzi će biti i postavljen štand o Europskoj uniji! Dođite u prostorije Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1) i informirajte se o mogućnostima koje vam pruža Info centar za mlade Zadar i Europska unija!

EU dan info

 

Likovna radionica: Probudi kreativnost u sebi!

plakat kreativnost 01Lokalni Info centar za mlade Zadar organizira za sve mlade u dobi od 15 do 30 godina likovnu radionicu pod nazivom "Probudi kreativnost u sebi". Radionica se održava od 22. do 30.4.2015., s početkom u 17:00 sati, u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1). Na radionici, kroz teorijski i praktični rad, polaznici imaju priliku upoznati se sa likovnom kulturom i usvojiti teorije o različitim tehnikama, motivima i likovnom jeziku. Cilj radionice je poticanje i afirmacija vlastitog stvaralaštva, kreativnosti, kvalitetnijeg osmišljavanja i provođenja slobodnog vremena, te približiti mlade likovnoj umjetnosti. Radionica je besplatna i sav materijal je osiguran!

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu sa osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, broj mobitela i e-mail) na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: 023/315-673 ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar!