Klub mladih KLOOZ u svibnju

 

KNJIŠKA POSVUDUŠA

Knjiška posvuduša je naziv za književna događanja u klubu mladih KLOOZ kojima je cilj afirmirati zadarske pisce i pjesnike i potaknuti mlade na posjećivanje književnih večeri koja mogu biti mjesta zabavnog i ugodnog druženja.

  • Književna večer s Tihanom Gambiražom

Nakon više od dvije godine čast nam je ponovno ugostiti mladu zadarsku pjesnikinju i članicu društva zadarskih pisaca ZaPis, Tihanu Gambiražu, koja ćem predstaviti svoje novonastale poetske i prozne uratke u protekle dvije godine!

Tihana Gambiraža je mlada zadarska pjesnikinja i studentica koja piše poeziju, prozu i filmske osvrte, a svoje tekstove objavila je u časopisima Zarez, RE, Libartes, Balkanski književni glasnik, Poezija i Riječi te na brojnim web stranicama. Poezija joj je uvrštena u zbornike Rukopisi 33 i Bundolo offline, a dio je i ZaPisove prve zbirke priča. 

Književna večer će se održati u srijedu 13.5. u 19.00h, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). 

  • Književna večer s Ninom Buljat

Nina Buljat je učenica srednje škole za Primjenjenu umjetnosti dizajn u Zadar. Pisanjem se bavi od svoje 11 godine, a osim slikanja strast je pronašla i u pisanju jer joj, njenim riječima, pomaže da izrazi svoje emocije. Piše kratke priče, teme su joj inspirirane životom, a nadahnjuju je pisci A.B Simic i Fjodor Mihajlovic Dostojevski.Za sebe kaže da voli rad i komunikaciju s ljudima. Želja joj je baviti se novinarstvom.

Dođite svi na književnu večer u srijedu 20.5. u 19h i doznajte koju nam životnu poruku želi poslati mlada Nina svojim zanimljivim kratkim pričama!

RADIONICA IZRADE PRIRODNE KOZMETIKE                                                         

Priroda je velikodušna i samo treba znati kako s njome ići ruku pod ruku. Priroda kao vrhunski dizajner stvorila je mnogo ljepote i načine da sa ona održava. Da bi to bilo lakše, pokazat ćemo vam kako možete sami napraviti svoju liniju njege za tijelo.

Radionicu će voditi Petra Rundek iz udruge Ekoartha iz Zagreba, Karin Lips iz udruge Maslinova gora i Mihaela Lukačević iz neformalne skupine mladih Mali Zelenachi.

Besplatna radionica će se održati 26.5.2015. u prostorijama udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača) u 16.30h.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju do 25.5. Za prijavu je potrebno poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, broj tel./mobitela, email adresu) s naznakom na ime radionice na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .Za upite nazovite na broj: 023/315-673 ili se obratite putem e-maila. Prednost imaju mladi od 15-30 godina.

plakat prirodna